Spersonalizowanie Twojej wizyty na stronie jest dla nas bardzo ważne!
Klikając przycisk „Akceptuj i kontynuuj” pozwalasz naszej stronie wymieniać informacje z Twoją przeglądarką za pomocą plików cookie. Te informacje pozwolą nam i naszym partnerom mierzyć wydajność naszej strony internetowej oraz analizować preferencje zakupowe. Dzięki temu mamy możliwość zaoferować produkty oraz ofertę reklamową jeszcze lepiej dopasowane i spersonalizowaną do Twoich potrzeb. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o preferencjach i ustawieniach dla każdego rodzaju plików cookie, kliknij „ustawienia plików cookie”.
Możesz również kontynuować przeglądanie naszej strony bez plików cookie. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z nasząpolityką plików cookie.
Limit czasu sesji zostanie za chwilę przekroczony z powodu nieaktywności. Kliknij przycisk OK, aby przedłużyć sesję o 120 min.
Plastikowy kontener do przechowywania żywności i segregacji odpadów. Łatwa manipulacja dzięki ergonomicznym poręczom. Odporność na zużycie.
kolor: czerwony, zielony, biały, niebieski, żółty
materiał: tworzywo sztuczne
pojemność: 75 l
typ zastosowania: odpady mieszane
środowisko użytkowania: wewnętrzne/zewnętrzne
typ zamocowania: wolnostojący
typ: otwarty
wysokość x średnica: 48 x 53,5 cm
masa: 3,6 kg
brak pokrywy w zestawie, spełnia wymagania certyfikacji HACCP
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Plastikowy kontener do przechowywania żywności i segregacji odpadów. Łatwa manipulacja dzięki ergonomicznym poręczom. Odporność na zużycie.
kolor: czerwony, zielony, biały, niebieski, żółty
materiał: tworzywo sztuczne
pojemność: 75 l
typ zastosowania: odpady mieszane
środowisko użytkowania: wewnętrzne/zewnętrzne
typ zamocowania: wolnostojący
typ: otwarty
wysokość x średnica: 48 x 53,5 cm
masa: 3,6 kg
brak pokrywy w zestawie, spełnia wymagania certyfikacji HACCP
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Opis i szczegółowe informacje
207,70 zł
bez VAT
255,47 zł z VAT
sztuka
{0} z VAT
Kolor : wybierz
Cena produktu może zostać zaktualizowana na podstawie wyboru dokonanego przez użytkownika
Plastikowy kontener do przechowywania żywności i segregacji odpadów. Łatwa manipulacja dzięki ergonomicznym poręczom. Odporność na zużycie.
kolor: czerwony, zielony, biały, niebieski, żółty
materiał: tworzywo sztuczne
pojemność: 75 l
typ zastosowania: odpady mieszane
środowisko użytkowania: wewnętrzne/zewnętrzne
typ zamocowania: wolnostojący
typ: otwarty
wysokość x średnica: 48 x 53,5 cm
masa: 3,6 kg
brak pokrywy w zestawie, spełnia wymagania certyfikacji HACCP
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.