Kontenery Rubbermaid Square z zaokrąglonymi krawędziami ułatwiającymi czyszczenie i z systemem układania pojemników obok siebie.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Certyfikacja NSF: Produkt został przebadany w obszarze zdrowia publicznego, bezpieczeństwa i ochrony środowiska naturalnego przez niezależną firmę certyfikacyjną NSF International. Programy certyfikacji wymagają regularnych kontroli w zakładach, a produkty są systematycznie poddawane testom zgodnie z aktualną wersją stosowanej normy krajowej.
Stabilizacja UV: Stabilizacja UV to proces zapewnia
Plastikowy kontener Rubbermaid Square, pojemność 106 l
Plastikowy kontener Rubbermaid Square, pojemność 106 l
Kontenery Rubbermaid Square z zaokrąglonymi krawędziami ułatwiającymi czyszczenie i z systemem układania pojemników obok siebie.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Certyfikacja NSF: Produkt został przebadany w obszarze zdrowia publicznego, bezpieczeństwa i ochrony środowiska naturalnego przez niezależną firmę certyfikacyjną NSF International. Programy certyfikacji wymagają regularnych kontroli w zakładach, a produkty są systematycznie poddawane testom zgodnie z aktualną wersją stosowanej normy krajowej.
Stabilizacja UV: Stabilizacja UV to proces zapewnia
Opis i szczegółowe informacje
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Od
399,00 zł
bez VAT
490,77 zł z VAT
sztuka
{0} z VAT
Kolor : wybierz
Cena produktu może zostać zaktualizowana na podstawie wyboru dokonanego przez użytkownika
Kontenery Rubbermaid Square z zaokrąglonymi krawędziami ułatwiającymi czyszczenie i z systemem układania pojemników obok siebie.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Certyfikacja NSF: Produkt został przebadany w obszarze zdrowia publicznego, bezpieczeństwa i ochrony środowiska naturalnego przez niezależną firmę certyfikacyjną NSF International. Programy certyfikacji wymagają regularnych kontroli w zakładach, a produkty są systematycznie poddawane testom zgodnie z aktualną wersją stosowanej normy krajowej.
Stabilizacja UV: Stabilizacja UV to proces zapewnia
Brak pokrywy w zestawie, spełnia wymagania certyfikacji HACCP, NSF, stabilizacja UV.
Specyfikacja
Informacje o produkcie
Nazwa produktu
Plastikowy kontener Rubbermaid Square, pojemność 106 l