Pokrywa pojemnika do przechowywania oraz transportu żywności.
Wykonano z polietylenu.
Posiada certyfikat NSF i HACCP.
Przeznaczone do kontaktu z żywnością, BPA-Free.
Certyfikacja NSF:
Produkt został przebadany w obszarze zdrowia publicznego, bezpieczeństwa i ochrony środowiska naturalnego przez niezależną firmę certyfikacyjną NSF International. Programy certyfikacji wymagają regularnych kontroli w zakładach, a produkty są systematycznie poddawane testom zgodnie z aktualną wersją stosowanej normy krajowej. HACCP:System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.BPA-Free:
Pokrywa do pojemników dla gastronomii GN 1/3, z uszczelką
Pokrywa do pojemników dla gastronomii GN 1/3, z uszczelką
Pokrywa pojemnika do przechowywania oraz transportu żywności.
Wykonano z polietylenu.
Posiada certyfikat NSF i HACCP.
Przeznaczone do kontaktu z żywnością, BPA-Free.
Certyfikacja NSF:
Produkt został przebadany w obszarze zdrowia publicznego, bezpieczeństwa i ochrony środowiska naturalnego przez niezależną firmę certyfikacyjną NSF International. Programy certyfikacji wymagają regularnych kontroli w zakładach, a produkty są systematycznie poddawane testom zgodnie z aktualną wersją stosowanej normy krajowej. HACCP:System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.BPA-Free:
Produkt nie zawiera szkodliwego dla zdrowia
Opis i szczegółowe informacje
Wyprodukowany w UE
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Pokrywa pojemnika do przechowywania oraz transportu żywności.
Wykonano z polietylenu.
Posiada certyfikat NSF i HACCP.
Przeznaczone do kontaktu z żywnością, BPA-Free.
Certyfikacja NSF:
Produkt został przebadany w obszarze zdrowia publicznego, bezpieczeństwa i ochrony środowiska naturalnego przez niezależną firmę certyfikacyjną NSF International. Programy certyfikacji wymagają regularnych kontroli w zakładach, a produkty są systematycznie poddawane testom zgodnie z aktualną wersją stosowanej normy krajowej. HACCP:System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.BPA-Free:
Produkt nie zawiera szkodliwego dla zdrowia
Wyprodukowany w UE
Specyfikacja
Informacje o produkcie
Nazwa produktu
Pokrywa do pojemników dla gastronomii GN 1/3, z uszczelką