Kremowobiały w oparciu o standardy dotyczące odzieży gastronomicznej poza domem.
Do stosowania przy wykonywaniu prac w zakresie: Przemysł spożywczy/piekarnia Wyjmowanie naczyń z piekarnika Przygotowywanie potraw Usługi gastronomiczne/podmioty użyteczności publicznej (catering) Wyjmowanie gorących naczyń z piekarnika (suchych lub mokrych) Wyjmowanie naczyń z rur grzewczych Wyjmowanie przedmiotów z autoklawów lub piekarników parowych .
Kremowobiały w oparciu o standardy dotyczące odzieży gastronomicznej poza domem.
Do stosowania przy wykonywaniu prac w zakresie: Przemysł spożywczy/piekarnia Wyjmowanie naczyń z piekarnika Przygotowywanie potraw Usługi gastronomiczne/podmioty użyteczności publicznej (catering) Wyjmowanie gorących naczyń z piekarnika (suchych lub mokrych) Wyjmowanie naczyń z rur grzewczych Wyjmowanie przedmiotów z autoklawów lub piekarników parowych .
Opis i szczegółowe informacje
CE
Norma EN 374-2
Norma EN 420
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Kremowobiały w oparciu o standardy dotyczące odzieży gastronomicznej poza domem.
Do stosowania przy wykonywaniu prac w zakresie: Przemysł spożywczy/piekarnia Wyjmowanie naczyń z piekarnika Przygotowywanie potraw Usługi gastronomiczne/podmioty użyteczności publicznej (catering) Wyjmowanie gorących naczyń z piekarnika (suchych lub mokrych) Wyjmowanie naczyń z rur grzewczych Wyjmowanie przedmiotów z autoklawów lub piekarników parowych .
CE
Norma EN 374-2
Norma EN 420
Specyfikacja
Informacje o produkcie
Nazwa produktu
Rękawice żaroodporne do żywności TempCook 476, rozm. 7
Marka
Mapa Professional
Jednostka
par
Parametr
Rozmiar rękawicy
7
Tworzywo
NITRILE
Kolor
BIAŁY
Norma EN 374-2
TAK
Norma EN 511
111
Rękawica ochrona
TERMICZNY
Powłoka materialna
NITRYL
Do użytku w przemyśle spożywczym
TAK
CE
TAK
Norma EN 420
TAK
Jednorazowego użytku
NIE
Norma EN 407
X2XXXX
Długość (cm)
45 cm
Materiał wyściółki
Dzianinowa ochrona termiczna
Norma EN 374-3
AFGJOT
Nasze opinie są autentyczne i wiarygodne. Aby dowiedzieć się więcej o naszych procedurach uwierzytelniania i kontroli, proszę kliknąć tutaj.