Limit czasu sesji zostanie za chwilę przekroczony z powodu nieaktywności. Kliknij przycisk OK, aby przedłużyć sesję o 480 min.
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Korzyści dla społeczeństwa i środowiska
Opakowanie nadaje się w 100% do recyklingu, co oznacza, że pod koniec życia wszystkie jego elementy mogą być poddane recyklingowi oddzielnie od siebie za pośrednictwem określonych kanałów recyklingu.
Opakowanie, w całości lub części, pochodzi z recyklingu, co oznacza, że został wykonany z materiałów pochodzących z kanałów recyklingu (więcej informacjimożna znaleźć w specyfikacji technicznej produktu).
Produkt, w całości lub części, pochodzi z recyklingu, co oznacza, że został wykonany z materiałów pochodzących z kanałów recyklingu (więcej informacjimożna znaleźć w specyfikacji technicznej produktu).
Dowiedz się więcej o naszym podejściu CSR Opakowanie, w całości lub części, pochodzi z recyklingu, co oznacza, że został wykonany z materiałów pochodzących z kanałów recyklingu (więcej informacjimożna znaleźć w specyfikacji technicznej produktu).
Produkt, w całości lub części, pochodzi z recyklingu, co oznacza, że został wykonany z materiałów pochodzących z kanałów recyklingu (więcej informacjimożna znaleźć w specyfikacji technicznej produktu).
Specyfikacja
Informacje o produkcie
| Nazwa produktu | Wąż sorpcyjny Pig, hydrofobowy, pojemność wchłaniania 45,6 l, długość 122 cm |
|---|---|
| Marka | Pig |
| Jednostka | zestaw |
| Strona w katalogu papierowym | 1999 |
Parametr
| Kolor | Biały |
|---|---|
| Całkowita pojemność wchłaniania (L) | 45.6 L |
| Wchłaniane ciecze | Oleje i węglowodory |
| Długości (cm) | 122 cm |
| Średnica Ø (cm) | 8 cm |
| Zawartość popiołu (%) | 0.17 % |
| Przybory | polipropylen |
| Technologia | Brak |
| Opakowanie z recyklingu (%) | 44 % |
| Produkt z recyklingu (%) | 95 % |
| Opakowanie nadające się do recyklingu | Tak - 100% |
| Opakowanie (szt) | 12 |
Nasze opinie są autentyczne i wiarygodne. Aby dowiedzieć się więcej o naszych procedurach uwierzytelniania i kontroli, proszę kliknąć tutaj.