Rękawice nadają się do przenoszenia mokrych i śliskich produktów. Dobra przyczepność dzięki wzmocnionej powierzchni zewnętrznej. Wysoka odporność na ścieranie zapewnia optymalną trwałość. Izolacja termiczna i maksymalny komfort przez cały dzień.
Do stosowania w zawodach obejmujących: Przemysł rolno-spożywczy Obróbkę tłustych potraw Ogrodnicy, hodowlę ostryg Obróbkę ryb Obróbkę świeżych i śliskich produktów.
Do pracy z tłustą żywnością, warzywami i innymi produktami z owoców morza
Rękawice nadają się do przenoszenia mokrych i śliskich produktów. Dobra przyczepność dzięki wzmocnionej powierzchni zewnętrznej. Wysoka odporność na ścieranie zapewnia optymalną trwałość. Izolacja termiczna i maksymalny komfort przez cały dzień.
Do stosowania w zawodach obejmujących: Przemysł rolno-spożywczy Obróbkę tłustych potraw Ogrodnicy, hodowlę ostryg Obróbkę ryb Obróbkę świeżych i śliskich produktów.
Opis i szczegółowe informacje
Norma EN 374-1
Norma EN 420
CE
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Do pracy z tłustą żywnością, warzywami i innymi produktami z owoców morza
Rękawice nadają się do przenoszenia mokrych i śliskich produktów. Dobra przyczepność dzięki wzmocnionej powierzchni zewnętrznej. Wysoka odporność na ścieranie zapewnia optymalną trwałość. Izolacja termiczna i maksymalny komfort przez cały dzień.
Do stosowania w zawodach obejmujących: Przemysł rolno-spożywczy Obróbkę tłustych potraw Ogrodnicy, hodowlę ostryg Obróbkę ryb Obróbkę świeżych i śliskich produktów.
Norma EN 374-1
Norma EN 420
CE
Specyfikacja
Informacje o produkcie
Nazwa produktu
Wodoodporne rękawiczki lateksowe Harpon 326 w rozmiarze 9
Marka
Mapa Professional
Jednostka
par
Parametr
Rozmiar rękawicy
9
Tworzywo
LATEKS
Kolor
NIEBIESKI
Norma EN 420
TAK
CE
TAK
Do użytku w przemyśle spożywczym
TAK
Norma EN 374-1
TAK
Rękawica ochrona
CHEMICZNY
Długość (cm)
32 cm
Norma EN 407
X1XXXX
Norma EN 388
3141X
Materiał wyściółki
Tkanina
Norma EN 374-3
NIE
Nasze opinie są autentyczne i wiarygodne. Aby dowiedzieć się więcej o naszych procedurach uwierzytelniania i kontroli, proszę kliknąć tutaj.