Plastikowe kosze w wariancie białym, z kolorowymi pokrywami, do łatwej segregacji odpadów. Nadają się do przemysłu spożywczego, spełniają wymagania normy HACCP. Kontenery są wyposażone w kółka o średnicy 95 mm, mechanizm pedałowy oraz uchwyt ułatwiający manipulację.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Plastikowe kosze Isaac na odpady segregowane, pojemność 90 l
Plastikowe kosze Isaac na odpady segregowane, pojemność 90 l
Plastikowe kosze w wariancie białym, z kolorowymi pokrywami, do łatwej segregacji odpadów. Nadają się do przemysłu spożywczego, spełniają wymagania normy HACCP. Kontenery są wyposażone w kółka o średnicy 95 mm, mechanizm pedałowy oraz uchwyt ułatwiający manipulację.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Opis i szczegółowe informacje
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Plastikowe kosze w wariancie białym, z kolorowymi pokrywami, do łatwej segregacji odpadów. Nadają się do przemysłu spożywczego, spełniają wymagania normy HACCP. Kontenery są wyposażone w kółka o średnicy 95 mm, mechanizm pedałowy oraz uchwyt ułatwiający manipulację.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Specyfikacja
Informacje o produkcie
Nazwa produktu
Plastikowe kosze Isaac na odpady segregowane, pojemność 90 l