Kosze plastikowe nadają się do użytku zewnętrznego i wewnętrznego.
Pojemniki mogą być używane w kontakcie z żywnością i można je wykorzystać do przechowywania surowców Łatwa konserwacja.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Plastikowe kosze na śmieci Manutan Expert Pure, pojemność 120 l
Plastikowe kosze na śmieci Manutan Expert Pure, pojemność 120 l
Kosze plastikowe nadają się do użytku zewnętrznego i wewnętrznego.
Pojemniki mogą być używane w kontakcie z żywnością i można je wykorzystać do przechowywania surowców Łatwa konserwacja.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Opis i szczegółowe informacje
Gwarancja producenta dla klienta : 10 lat
Zalety Manutan EXPERT
Jakość przede wszystkim
Stała dostępność
Uczciwość i konkurencyjność
X
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
405,00 zł
bez VAT
498,15 zł z VAT
sztuka
{0} z VAT
Kolor : wybierz
Cena produktu może zostać zaktualizowana na podstawie wyboru dokonanego przez użytkownika
Kosze plastikowe nadają się do użytku zewnętrznego i wewnętrznego.
Pojemniki mogą być używane w kontakcie z żywnością i można je wykorzystać do przechowywania surowców Łatwa konserwacja.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Najważniejsza jest jakość. Wiele produktów ma gwarancje obowiązujące przez nawet 10 lat*, co pozwala zapewnić im trwałość oraz sprawić, że będą one maksymalnie przyjazne dla środowiska.
Stała dostępność. Szeroki asortyment artykułów, które są stale dostępne, szybko wysyłane i starannie dobierane.
Rzetelność i konkurencyjność. Zamienniki marek krajowych produkowane w Europie, co świadczy o poczuciu większej odpowiedzialności za środowisko.
„Dbam o to, by nasz asortyment dokładnie spełniał potrzeby pracowników, i zawsze uzupełniam zapasy, aby mieć możliwość jak najszybszego wysyłania zamówień”.