Regały spożywcze z tworzywa sztucznego posiadają cztery półki i mogą być używane do przechowywania żywności a także innych produktów.
Regały półkowe są odporne na korozję, sole, kwasy spożywcze, bardzo niskie i wysokie temperatury (od -40°C do +80°C).
Wysoce odporny materiał i ścięte krawędzie regału zabezpieczają przed uszkodzeniem opakowań i odzieży.
Profil słupów 50 x 50 mm z zaokrąglonymi narożami.
Regały spełniają normy HACCP.
Łatwy montaż bez użycia narzędzi.
Odległość pomiędzy półkami 45 cm.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Regały spożywcze z tworzywa sztucznego posiadają cztery półki i mogą być używane do przechowywania żywności a także innych produktów.
Regały półkowe są odporne na korozję, sole, kwasy spożywcze, bardzo niskie i wysokie temperatury (od -40°C do +80°C).
Wysoce odporny materiał i ścięte krawędzie regału zabezpieczają przed uszkodzeniem opakowań i odzieży.
Profil słupów 50 x 50 mm z zaokrąglonymi narożami.
Regały spełniają normy HACCP.
Łatwy montaż bez użycia narzędzi.
Odległość pomiędzy półkami 45 cm.
HACCP: System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (Hazard Analysis and Critical Control Points) w produkcji żywności to jedno z podstawowych narzędzi pozwalających efektywnie zapobiegać ryzyku dla bezpieczeństwa produktów spożywczych. Stworzenie i wprowadzenie systemu HACCP jest obligatoryjnie wymagane od wszystkich producentów żywności na podstawie Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych. Certyfikacja systemu HACCP to jednoznaczne potwierdzenie sprawności i efektywności wdrożonego systemu HACCP.
Dostarczane w częściach.
Wyprodukowany w UE
System HACCP
Montaż bez narzędzi
Do użytku w przemyśle spożywczym
Korzyści dla społeczeństwa i środowiska
Opakowanie nadaje się w 100% do recyklingu, co oznacza, że pod koniec życia wszystkie jego elementy mogą być poddane recyklingowi oddzielnie od siebie za pośrednictwem określonych kanałów recyklingu. Opakowanie, w całości lub części, pochodzi z recyklingu, co oznacza, że został wykonany z materiałów pochodzących z kanałów recyklingu (więcej informacjimożna znaleźć w specyfikacji technicznej produktu). Produkt nadaje się w 100% do recyklingu, co oznacza, że pod koniec życia wszystkie jego elementy mogą być poddane recyklingowi oddzielnie od siebie za pośrednictwem określonych kanałów recyklingu.