Spersonalizowanie Twojej wizyty na stronie jest dla nas bardzo ważne!
Klikając przycisk „Akceptuj i kontynuuj” pozwalasz naszej stronie wymieniać informacje z Twoją przeglądarką za pomocą plików cookie. Te informacje pozwolą nam i naszym partnerom mierzyć wydajność naszej strony internetowej oraz analizować preferencje zakupowe. Dzięki temu mamy możliwość zaoferować produkty oraz ofertę reklamową jeszcze lepiej dopasowane i spersonalizowaną do Twoich potrzeb. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o preferencjach i ustawieniach dla każdego rodzaju plików cookie, kliknij „ustawienia plików cookie”.
Możesz również kontynuować przeglądanie naszej strony bez plików cookie. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z nasząpolityką plików cookie.
Limit czasu sesji zostanie za chwilę przekroczony z powodu nieaktywności. Kliknij przycisk OK, aby przedłużyć sesję o 120 min.
Próżniowy ekspres przelewowy zadba o cały proces przygotowania kawy.
W celu utrzymania intensywnego aromatu cały proces przygotowania odbywa się wewnątrz karafki, w której następuje równomierne nasycenie zmielonych ziarenek kawy gorącą wodą.
Ta pod wpływem ciśnienia pary jest przetłaczana z dolnej części karafki do górnej komory zaparzania i w momencie osiągnięcia optymalnej temperatury oraz zakończenia ekstrakcji sama zaczyna być przelewana w dół i w ten sposób kończy się przygotowanie napoju.
Korpus urządzenia został wykonany ze stali nierdzewnej oraz szkła borokrzemowego, które jest odporne na nagłe zmiany temperatur oraz mocne uderzenia.
Ekspres do kawy Catler CM 413 ma 3 opcje ustawienia czasu (1, 2, 3 minuty), dzięki którym finalną intensywność smaku można dopasować dokładnie do naszych upodobań.
Funkcja Keep Warm utrzymuje stałą temperaturę wody nawet 30 minut po zakończeniu podgrzewania.
Urządzenie jest wyposażone w funkcję automatycznego wyłączania.
Kliknij i ciągnij, aby obroćić. Kliknij aby powiększyć.
Próżniowy ekspres przelewowy zadba o cały proces przygotowania kawy.
W celu utrzymania intensywnego aromatu cały proces przygotowania odbywa się wewnątrz karafki, w której następuje równomierne nasycenie zmielonych ziarenek kawy gorącą wodą.
Ta pod wpływem ciśnienia pary jest przetłaczana z dolnej części karafki do górnej komory zaparzania i w momencie osiągnięcia optymalnej temperatury oraz zakończenia ekstrakcji sama zaczyna być przelewana w dół i w ten sposób kończy się przygotowanie napoju.
Korpus urządzenia został wykonany ze stali nierdzewnej oraz szkła borokrzemowego, które jest odporne na nagłe zmiany temperatur oraz mocne uderzenia.
Ekspres do kawy Catler CM 413 ma 3 opcje ustawienia czasu (1, 2, 3 minuty), dzięki którym finalną intensywność smaku można dopasować dokładnie do naszych upodobań.
Funkcja Keep Warm utrzymuje stałą temperaturę wody nawet 30 minut po zakończeniu podgrzewania.
Urządzenie jest wyposażone w funkcję automatycznego wyłączania.
Próżniowy ekspres przelewowy zadba o cały proces przygotowania kawy.
W celu utrzymania intensywnego aromatu cały proces przygotowania odbywa się wewnątrz karafki, w której następuje równomierne nasycenie zmielonych ziarenek kawy gorącą wodą.
Ta pod wpływem ciśnienia pary jest przetłaczana z dolnej części karafki do górnej komory zaparzania i w momencie osiągnięcia optymalnej temperatury oraz zakończenia ekstrakcji sama zaczyna być przelewana w dół i w ten sposób kończy się przygotowanie napoju.
Korpus urządzenia został wykonany ze stali nierdzewnej oraz szkła borokrzemowego, które jest odporne na nagłe zmiany temperatur oraz mocne uderzenia.
Ekspres do kawy Catler CM 413 ma 3 opcje ustawienia czasu (1, 2, 3 minuty), dzięki którym finalną intensywność smaku można dopasować dokładnie do naszych upodobań.
Funkcja Keep Warm utrzymuje stałą temperaturę wody nawet 30 minut po zakończeniu podgrzewania.
Urządzenie jest wyposażone w funkcję automatycznego wyłączania.
Wysokość zaparzacza: 25,9
Specyfikacja
Informacje o produkcie
Jednostka
sztuka
Parametr
Masa (kg)
1 kg
Szerokość (cm)
12 cm
Głębokość (cm)
17 cm
Nasze opinie są autentyczne i wiarygodne. Aby dowiedzieć się więcej o naszych procedurach uwierzytelniania i kontroli, proszę kliknąć tutaj.